Sambata, AUGUST 8, 2020

Dezbaterea publică a proiectului de hotărâre privind aprobarea „Planului de mobilitate urbană durabilă al municipiului Pitești” și a proiectului de hotărâre privind aprobarea „Strategiei integrate de dezvoltare durabilă a municipiului Pitești pentru perioada 2014-2023”

         Locuitorii municipiului Pitești pot depune, în scris, propuneri, sugestii sau opinii cu privire la proiectele de hotărâre privind aprobarea „Planului de mobilitate urbană durabilă al municipiului Pitești” și privind aprobarea „Strategiei integrate de dezvoltare durabilă a municipiului Pitești pentru perioada 2014-2023”.
         Propunerile, sugestiile sau opiniile se primesc prin e-mail, la adresa primaria@primariapitesti.ro, precum şi la sediul Primăriei Municipiului Piteşti - Compartimentul de Relaţii Publice, intrarea „D”.
         Dezbaterea publică a proiectelor  va avea loc în data de 26.07.2017, începând cu ora 10:00, în Sala de şedinţe a Primăriei Municipiului Piteşti, din str. Victoriei nr. 24, intrarea „D".
         Click aici pentru formularul de propuneri și sugestii cu privire la proiectul de hotărâre privind aprobarea „Planului de mobilitate urbană durabilă al municipiului Pitești”.
         Click aici pentru formularul de propuneri și sugestii cu privire la proiectul de hotărâre privind aprobarea „Strategiei integrate de dezvoltare durabilă a Municipiului Pitești pentru perioada 2014 - 2023”.
         Potrivit art.7 alin.(6) din Legea nr.52/2003, republicată, „persoanele sau organizaţiile interesate care transmit în scris propuneri, sugestii sau opinii cu privire la proiectul de act normativ supus dezbaterii publice vor specifica articolul sau articolele din proiectul de act normativ la care se referă, menţionând data trimiterii şi datele de contact ale expeditorului”.
         Proiectul de hotărâre privind aprobarea „Planului de mobilitate urbană durabilă al municipiului Pitești” se poate consulta dând click aici.
         Proiectul de hotărâre privind aprobarea „Strategiei integrate de dezvoltare durabilă a municipiului Pitești pentru perioada 2014-2023” se poate consulta dând click aici.