• Primăria Municipiului Pitești vă informează că prelucrează date cu caracter personal, în scopul pentru care au fost colectate, potrivit prevederilor regulamentului (UE) 679/2016 și Legii nr. 190/2018.
  • Telefonul cetăţeanului: 0248 - 984
4 Noiembrie, 2021 Pitești-ul la zi

Câştigătorii din luna noiembrie ai campaniei de creare cont online „Fă-ţi cont online la Apă Canal, iar noi îţi plătim factura!‟

Societatea Apă Canal 2000 SA desfăşoară din luna iulie a acestui an campania „Fă-ţi cont online la Apă Canal, iar noi ȋţi plătim factura!‟, prin intermediul căreia cât mai mulți utilizatori sunt încurajați să-și creeze un cont de client.

În fiecare lună sunt premiaţi 5 utilizatori, prin tragere la sorți, din rândul celor care și-au creat pentru prima dată un cont de client pe site-ul societăţii www.apacanal2000.ro.

Câștigătorii extragerilor lunare, ale căror rezultate sunt postate pe site-ul societății, beneficiază de un premiu în valoare de 200 de lei, suma urmând a fi scăzută din următoarea/ următoarele facturi emise de societatea Apă Canal 2000.

Campania de creare cont online continuă până la sfârşitul anului 2021, regulamentul oficial al acesteia fiind disponibil pe site-ul societăţii, la secţiunea „Comunicate de presă‟.

Următoarea extragere va avea loc joi 2 decembrie 2021.

SC Apă Canal 2000 SA mulțumește tuturor participanţilor la campanie şi continuă să încurajeze utilizatorii în alegerea serviciilor digitale.