• Primăria Municipiului Pitești vă informează că prelucrează date cu caracter personal, în scopul pentru care au fost colectate, potrivit prevederilor regulamentului (UE) 679/2016 și Legii nr. 190/2018.
  • Telefonul cetăţeanului: 0248 - 984
27 Martie, 2023 Pitești-ul la zi

„CONSTRUIM ÎNCREDERE!” - Campanie de informare a publicului cu privire la drepturile și obligațiile ce îi revin în relația cu autoritățile și instituțiile publice în vederea stimulării unei atitudini civice anticorupție

Considerând necesară continuarea dezvoltării și implementării unor instrumente care să conducă la transparentizarea procesului decizional, la prevenirea efectivă a corupției și la creșterea nivelului de încredere a beneficiarilor în serviciile publice specifice oferite, Primăria Municipiului Pitești a adoptat „Declarația privind asumarea agendei de integritate națională în coordonatele Strategiei Naționale Anticorupție 2021 – 2025”.
Prin acest demers, reprezentanții instituției exprimă, în mod ferm, angajamentul de continuare a eforturilor anticorupție prin toate mijloacele legale și administrative corespunzătoare, reîntărind asumarea valorilor fundamentale și a principiilor promovate de către SNA 2021 – 2025, precum și hotărârea de a îndeplini toate măsurile specifice care țin de competența exclusivă a Municipiului Pitești.
Documentul poate fi vizualizat pe site-ul Primăriei Pitești, prin accesarea link-ului: https://www.primariapitesti.ro/declaratie-privind...

afis "Construim incredere"