• Primăria Municipiului Pitești vă informează că prelucrează date cu caracter personal, în scopul pentru care au fost colectate, potrivit prevederilor regulamentului (UE) 679/2016 și Legii nr. 190/2018.
  • Telefonul cetăţeanului: 0248 - 984
6 Iunie, 2024 Pitești-ul la zi

Din 6 iunie, o nouă sală de educație fizică școlară, realizată prin C.N.I., este funcțională, la Pitești!

De astăzi, 6 iunie 2024, încă o sală de sport construită în Pitești prin Compania Națională de Investiții, este pregătită pentru activități educative: sala de educație fizică școlară a Şcolii Gimnaziale „Tudor Vladimirescu” – Structură Şcoala Gimnazială Nr. 2 Piteşti a primit Autorizația ISU!
Investiția în valoare de 2.862.467,00 lei cu TVA a început în 31 octombrie 2022 și s-a recepționat, după finalizare, în februarie 2024.
Piteștiul beneficiază de fonduri nerambursabile pentru 5 săli de sport, 3 baze sportive, 1 bazin didactic și de agrement - proiecte derulate și finanțate în cadrul Programului Național de Construcții de Interes Public sau Social, Subprogramul „Săli de Sport, Complexuri Sportive și Bazine de Înot”, al Companiei Naționale de Investiții (C.N.I.) S.A.
Elevii Şcolii Gimnaziale „Tudor Vladimirescu” – Structură Şcoala Gimnazială Nr. 2 beneficiază de o sală de sport modernă, cu o suprafață construită la sol de 388 de metri pătrați, cu următoarele funcțiuni:
• teren pentru exerciții fizice, cu suprafață de joc efectivă de 170 mp (teren de baschet), din PVC multistrat cu amortizare, cu o grosime de 8 mm, pereți mascați cu spaliere de lemn pentru exerciții până la înălțimea de 2,90 m;
• vestiare pentru schimb (2 pentru fete și 2 pentru băieți);
• grupuri sanitare, cabinet medical, spații tehnice, birouri pentru profesori.
Sala de educație fizică a școlii din Frații Golești este un Proiect de tip I - prezintă aceleași caracteristici ca și în cazul sălilor de sport ale școlilor gimnaziale „Tudor Arghezi”, „Adrian Păunescu” și „Nicolae Iorga”.