• Primăria Municipiului Pitești vă informează că prelucrează date cu caracter personal, în scopul pentru care au fost colectate, potrivit prevederilor regulamentului (UE) 679/2016 și Legii nr. 190/2018.
  • Telefonul cetăţeanului: 0248 - 984
26 Mai, 2023 Pitești-ul la zi

Fii #VoluntarînOrașulTău – „Piteștiul meu curat!” – a doua acțiune de ecologizare, în cadrul proiectului municipalității piteștene: 27 mai 2023!

Campania de curățenie în orașul nostru continuă!
Voluntarii de la universitățile din Pitești, de la Asociația „Azi elevi, mâine lideri!”, de la Primăria Pitești și de la alte servicii publice sau societăți subordonate administrației locale vor participa la cea de-a doua acțiune de ecologizare organizată sâmbătă, 27 mai 2023, în cadrul proiectului „Voluntar în orașul tău: Piteștiul meu curat!”.
Acțiunea se va desfășura în intervalul orar 09:00 – 12:00, în zonele: podul de peste Râul Doamnei, podul de peste râul Argeș, strada Argeșului și zona cuprinsă între strada Digului și Autostrada București – Pitești.
Participanții vor avea la dispoziție mănuși de protecție și materialele necesare pentru colectarea deșeurilor, vor primi veste personalizate cu logo-ul proiectului, apă și o gustare.
Proiectul face parte din campania „Curățăm România” și este finanțat de Administratia Fondului pentru Mediu.
Fii și tu voluntar în orașul tău! Participă la acțiune și hai să #curățămPiteștiul!
Clip de promovare realizat de Asociația „Azi elevi, mâine lideri!”

#PiteștiulMeuCurat #voluntarînorașultău #acasălaPitești #dragdePitești