• Primăria Municipiului Pitești vă informează că prelucrează date cu caracter personal, în scopul pentru care au fost colectate, potrivit prevederilor regulamentului (UE) 679/2016 și Legii nr. 190/2018.
  • Telefonul cetăţeanului: 0248 - 984
2 Aprilie, 2024 Pitești-ul la zi

Furnizarea apei potabile cu presiune scăzută în municipiul Piteşti, comunele Albota şi Bradu, în data de 3 aprilie 2024

Societatea Apă Canal 2000 SA Piteşti va executa, în data de 3 aprilie 2024, între orele 09:00 și 22:00, lucrări de spălare şi igienizare a rezervorului de înmagazinare a apei potabile din Staţia de Repompare Dârzului, municipiul Piteşti, iar în acest interval orar apa potabilă se va furniza cu presiune scăzută, fiind afectaţi următorii utilizatori:
- DN 65, str. Ecologiei şi blocurile de la Staţiunea de Cercetare şi Dezvoltare Agricolă din comuna Albota;
- Platoul Prundu Piteşti/Bradu - la etajele superioare.
Societatea recomandă consumatorilor afectaţi de furnizarea apei cu presiune scăzută să îşi asigure rezerva minimă de apă pentru consum şi uz casnic. Echipa operaţională care efectuează lucrările va face tot posibilul pentru finalizarea intervenţiilor în cel mai scurt timp, încercând să reducă la minimum intervalul orar menționat, pentru asigurarea funcţionalităţii sistemului de alimentare cu apă în condiţii de calitate şi de siguranţă.
Pentru informaţii privind întreruperile de apă, precum şi pentru semnalarea unor probleme la reţelele de alimentare cu apă şi de canalizare, vă rugăm să contactaţi societatea Apă Canal 2000 S.A. la Call Center (nonstop) - tel. 0248 223 237. De asemenea, informaţiile cu privire la opririle de apă sunt postate pe site-ul societăţii www.apacanal2000.ro, la secţiunile „Lucrări programate‟ sau „Avarii‟.