• Primăria Municipiului Pitești vă informează că prelucrează date cu caracter personal, în scopul pentru care au fost colectate, potrivit prevederilor regulamentului (UE) 679/2016 și Legii nr. 190/2018.
  • Telefonul cetăţeanului: 0248 - 984
29 Mai, 2023 Pitești-ul la zi

În atenția abonaților casnici de pe străzile Antim Ivireanu, Episcop Grigorie Leu și Petre Ispirescu!

Începând cu luna iunie, colectarea deșeurilor reziduale de pe străzile Antim Ivireanu, Episcop Grigorie Leu și Petre Ispirescu se va efectua în fiecare zi de joi a săptămânii, următoarea zi de colectare fiind joi, 1 iunie.
Deșeurile reziduale sunt deșeurile nevalorificabile colectate separat, inclusiv cele rezultate în urma proceselor de tratare, altele decât deșeurile reciclabile. Exemple de deșeuri reziduale: resturi de carne şi peşte, gătite sau proaspete; resturi de produse lactate (lapte, smântână, brânză, iaurt, unt, frişcă); ouă întregi; excremente ale animalelor de companie; scutece/tampoane; cenuşă de la sobe (dacă se ard şi cărbuni); conţinutul sacului de la aspirator; mucuri de ţigări; veselă din porţelan etc.
Dacă, în timpul procesului de ridicare a pubelelor, se găsesc depozitate, în interiorul acestora, alte categorii de deșeuri în afară de fracția pentru care se face colectarea, acestea rămân neridicate de către echipajele de salubritate.
Colectarea separată a deșeurilor este obligație legală pentru toți cetățenii!
Pentru orice informații suplimentare sau sesizări, adresați-vă operatorului, prin: dispecerat: 0248/636535, tel: 0248/636886, fax: 0248/215308, e-mail: salubritate@gmail.com.