• Primăria Municipiului Pitești vă informează că prelucrează date cu caracter personal, în scopul pentru care au fost colectate, potrivit prevederilor regulamentului (UE) 679/2016 și Legii nr. 190/2018.
  • Telefonul cetăţeanului: 0248 - 984
10 Iulie, 2024 Pitești-ul la zi

Locuri de joacă pentru copii, modernizate și nou amenajate, la Pitești!

Primăria Municipiului Pitești, prin Administrația Domeniului Public Pitești, a semnat astăzi, 10.07.2024, contractul privind realizarea obiectivului de investiții „Modernizare și amenajare locuri de joacă pentru copii (9 loturi). Dintre cele 9 locuri de joacă ce urmează a fi executate, 3 sunt noi (cele cu amenajare), iar alte 6 locuri se modernizează, în următoarele zone:
• amenajare loc de joacă – str. Turcești, str. Marta Rădulescu, Bd. Republicii;
• modernizare loc de joacă – str. Gh. Ionescu - Gion, str. Făgăraș, str. Exercițiu, Grădinița Nr.10 (str. Stejarului Nr. 4), Aleea Petru Poni, str. Horia, Cloșca și Crișan.
Locurile de joacă vor avea 5 ani perioadă de garanție și încă 5 ani perioadă cu mentenanță gratuită. Constructorul este SC DFS CENTER GRUP SRL, iar termenul de execuție a lucrărilor este de 55 de zile calendaristice de la data emiterii ordinului de începere, după dezafectarea amplasamentului de către Administrația Domeniului Public Pitești. La finalizarea lucrărilor de amenajare, ADP Pitești va avea în administrare 68 de locuri de joacă, din cele 80 existente în municipiu.