• Primăria Municipiului Pitești vă informează că prelucrează date cu caracter personal, în scopul pentru care au fost colectate, potrivit prevederilor regulamentului (UE) 679/2016 și Legii nr. 190/2018.
  • Telefonul cetăţeanului: 0248 - 984
20 Noiembrie, 2023 Pitești-ul la zi

Preșcolarii de la G. P. P. „Dumbrava minunată”, în vizită la Primăria Pitești!

Astăzi, 20 noiembrie 2023, două grupe de preșcolari de la Grădinița cu Program Prelungit „Dumbrava minunată” au vizitat clădirea Primăriei Pitești, în cadrul activităților desfășurate în această săptămână, având ca temă „Eu și cei din jurul meu - comunitatea”.
Copiii de la Grupa mijlocie Step by Step „Ciupercuțele” și de la Grupa mare Step by Step „Albinuțele” au fost însoțiți de doamnele educatoare Petrescu Elena Adriana și Matei Cristina Adriana.
Cei mici au fost întâmpinați de către viceprimarul Gelu Tofan, alături de alți angajați ai primăriei, au vizitat cabinetul viceprimarului și sala de consiliu a primăriei și au primit răspunsuri la întrebările lor despre activitatea administrației locale.
Preșcolarii au fost încântați să afle lucruri noi despre orașul lor și să transmită ceea ce ei își doresc pentru viitor.
Felicitări cadrelor didactice pentru implicare și entuziasm în abordarea metodelor neconvenționale de educare a noii generații!