• Primăria Municipiului Pitești vă informează că prelucrează date cu caracter personal, în scopul pentru care au fost colectate, potrivit prevederilor regulamentului (UE) 679/2016 și Legii nr. 190/2018.
  • Telefonul cetăţeanului: 0248 - 984
27 Mai, 2023 Pitești-ul la zi

Proiectul "Voluntar în orașul tău: Piteștiul meu curat!" - peste 300 de voluntari și mai mult de 14 tone de deșeuri colectate, în cele două acțiuni - 21 și 27 mai!

-Astăzi, 27 mai 2023, a avut loc a doua etapă a proiectului "Voluntar în orașul tău: Piteștiul meu curat!", derulat de către municipalitatea piteșteană, în cadrul programului național "Curățăm România".
-Cei peste 150 de voluntari care au participat la acțiunea de ecologizare desfășurată astăzi, în zona străzii Argeșului, dinspre cartierul Art. Vertical, respectiv în Turcești, zona G1, au reușit să îndepărteze din zonele menționate peste 10,5 tone de gunoi!
-Implicarea voluntarilor - angajați din primărie și din serviciile și societățile subordonate municipalității, elevi și studenți piteșteni, dar și cetățeni ai orașului nostru - a fost remarcabilă, aceștia lucrând, timp de trei ore, alături de primarul municipiului, Cristian Gentea, pentru a da un exemplu de spirit civic și a atrage atenția asupra necesității de a fi, cu toții, mult mai responsabili cu mediul în care trăim!
-Comunitatea noastră merită un oraș curat, iar acest deziderat poate fi atins numai prin conștientizarea faptului că deciziile fiecăruia dintre noi, privind respectul pentru mediu, fac diferența!

#Pitestiulmeucurat #comunitate #voluntariat #ecologizare #haisitu #dragdePitesti #acasalaPitesti