• Primăria Municipiului Pitești vă informează că prelucrează date cu caracter personal, în scopul pentru care au fost colectate, potrivit prevederilor regulamentului (UE) 679/2016 și Legii nr. 190/2018.
  • Telefonul cetăţeanului: 0248 - 984
26 Februarie, 2024 Pitești-ul la zi

Reprezentanții Salpitflor Green SA participă, în aceste zile, la Milano, la cea de-a opta ediție a “My Plant & Garden”- International Green Expo, cea mai importantă expoziție internațională dedicată sectorului floricultură - peisagistică - grădină.

Alexandru și Valentin sunt cei mai tineri ingineri horticultori din cadrul Salpitflor Green SA și fac parte din delegație, organizatorul Italian Trade Agency apreciind că pregătirea și experiența lor, ca și clasarea societății, îi califică în programul de ospitalitate Top Buyer.
Organizatorii au acoperit costurile deplasării, asistență/suport în expoziție, Vip Pass de acces la expoziție, servicii de interpretariat etc.
Numărul delegaților din România acceptat în cadrul programului a fost limitat la maximum 4 persoane.
Tinerii specialiști în horticultură vor aduce la Pitești tehnologii și soluții de ultimă generație din sectoarele cultivării, grădinăritului și amenajării.