• Primăria Municipiului Pitești vă informează că prelucrează date cu caracter personal, în scopul pentru care au fost colectate, potrivit prevederilor regulamentului (UE) 679/2016 și Legii nr. 190/2018.
  • Telefonul cetăţeanului: 0248 - 984
17 Martie, 2023 Pitești-ul la zi

Spectacol oferit de elevi și profesori ai Colegiului Național „Zinca Golescu”, dedicat echipei de robotică TehnoZ!

Vineri, 17 martie, la Filarmonica Pitești, va avea loc un spectacol inedit, susținut de către elevi și profesori de la Colegiul Național „Zinca Golescu” și dedicat echipei de robotică a colegiului – TehnoZ – care va participa la Campionatul Mondial de Robotică FIRST Tech Challenge! Calificați la prestigioasa competiție internațională, ce va avea loc în Statele Unite ale Americii, Houston, Texas, în perioada 18 – 22 aprilie 2023, membrii echipei de robotică sunt promotorii liceului, dar și ai orașului în care s-au format – Piteștiul!
Organizat de Consiliul Școlar al Elevilor de la Colegiul Național „Zinca Golescu”, spectacolul se va desfășura în intervalul orar 12:00 – 14:00, pe scena Filarmonicii din Pitești, și va include, pe lângă diversele momente artistice prezentate de liceeni și profesori, o reprezentație din partea echipei TehnoZ.
Biletele se pot achiziționa la intrare, cu prețul de 15 lei, urmând ca banii strânși din vânzare să sprijine călătoria echipei TehnoZ, în cadrul competiției din Houston.
Cei care doresc să susțină potențialul acestor elevi sunt invitați să se bucure de talentul și energia liceenilor de la prestigiosul colegiu piteștean!
Hai la spectacol!