• Primăria Municipiului Pitești vă informează că prelucrează date cu caracter personal, în scopul pentru care au fost colectate, potrivit prevederilor regulamentului (UE) 679/2016 și Legii nr. 190/2018.
  • Telefonul cetăţeanului: 0248 - 984

Noi evenimente cultural-educative și de dezvoltare personală, pregătite de către Centrul Cultural Pitești

Noi evenimente cultural-educative și de dezvoltare personală, pregătite de către Centrul Cultural Pitești, în perioada 15-19 februarie, care pot fi urmărite online, pe pagina oficială de Facebook a instituției și pe site-ul oficial (www.centrul-cultural-pitesti.ro), publicul având acces la unele acțiuni, în limita a 30% din capacitatea sălii:
✔Dezbaterea cu tema „Violență și Speranță”, susținută de vice-ambasadorul Statului Palestina la București, Excelența Sa, dr. Wael Al-Battrekhi, în cadrul proiectului cultural-educativ sub genericul „Cultura Violenței și Violența Culturii”, coordonat de jurnalistul și scriitorul de origine palestiniană Ahmed Jaber. Evenimentul, organizat în colaborare cu Clubul Româno-Arab de Cultură și Presă, va avea loc marți, 16 februarie, de la ora 16:00, în Sala Ars Nova de la Casa Cărții.
✔Cenaclul Armonii Argeșene, coordonat de președintele Ligii Scriitorilor Români Filiala Argeș, scriitorul dr. Adrian Mitroi, avându-l invitat pe fotoreporterul Alexandru Oprea;
✔Dezbaterea cu tema „Să învățăm să ne apropiem”, în cadrul proiectului de dezvoltare personală „Psihologia de la A la Z”, coordonat de psihologul-clinician Camelia Dragomirescu - miercuri, 17 februarie, de la ora 14:00, în Sala Ars Nova de la Casa Cărții.
✔Spectacolul aniversar „13 ani cu P620”, prilejuit de împlinirea a 13 ani de la înființarea Grupului Folk P620, constituit în cadrul Centrului Cultural Pitești de regretatul profesor de chitară și cantautor Tiberiu Hărăguș. Evenimentul va avea loc miercuri, 17 februarie, de la ora 16:00, în Sala Ars Nova de la Casa Cărții, sub îndrumarea chitaristului Andrei Bulf.
✔Prelegeri și dialoguri cu următoarele teme:
▪️„Nicoleta Popa  - Poeta care vine din viitor” - proiect cultural-educativ „Gânduri, rostiri, scrieri”;
▪️„Despre Iubire în Luna Iubirii” - joi, 18 februarie, de la ora 12:00, în Sala Multifuncțională de la Casa Cărții;
▪️„Omul Sobru și Omul Extrem” - proiect de dezvoltare personală „Fețele Omului”, joi, 18 februarie, de la ora 15:00, în Sala Ars Nova de la Casa Cărții;
 ▪️„Conduita turistului în zona montană” - proiect cultural-educativ „Muntele ca o școală”, joi, 18 februarie, de la ora 16:00, în Sala Ars Nova de la Casa Cărții.
Detalii despre evenimentele anunțate găsiți accesând link-ul https://centrul-cultural-pitesti.ro/informare-15-19.../