• Primăria Municipiului Pitești vă informează că prelucrează date cu caracter personal, în scopul pentru care au fost colectate, potrivit prevederilor regulamentului (UE) 679/2016 și Legii nr. 190/2018.
  • Telefonul cetăţeanului: 0248 - 984

Concert memorabil, pe pagina de facebook a Filarmonicii Pitești

Ca urmare a Hotărârii 60/23 noiembrie a.c. a Comitetului Județean pentru Situații de Urgență, prin care se interzic două săptămâni activitățile în cadrul cinematografelor și instituțiilor de spectacol și/sau concerte, Filarmonica Pitești anunță publicul fidel că se poate bucura în continuare de muzica sa, de data aceasta pe pagina de facebook. 
Joi, 26 noiembrie, de la ora 19:00, pe www.facebook.com/pitestifilarmonica, poate fi vizionat, din arhiva instituției, concertul simfonic extraordinar, susținut, în 28 noiembrie 2019, de orchestra simfonică a Filarmonicii Pitești, dirijor - Horia Andreescu, solist - pianistul Mihai Ungureanu.
În program: W. A. Mozart - „Simfonia nr. 1 în Mi bemol major”, J. Haydn - „Concertul pentru pian și orcestră în Re major” și L. V. Beethoven - „Simfonia nr. 5 în do minor, Simfonia Destinului”.

Evenimente Filarmonica Pitești