• Primăria Municipiului Pitești vă informează că prelucrează date cu caracter personal, în scopul pentru care au fost colectate, potrivit prevederilor regulamentului (UE) 679/2016 și Legii nr. 190/2018.
  • Telefonul cetăţeanului: 0248 - 984

Spectacol dedicat Zilei Internaționale a Femeii

Un adevărat mărțișor artistic le este oferit doamnelor și domnișoarelor din Pitești, sub forma unui spectacol organizat de către Primăria Pitești, prin Centrul Cultural Pitești și Filarmonica Pitești, în data de 8 martie, de la ora 18:00.
Spectacolul intitulat „De ziua ta...” va avea loc în sala de concerte a Filarmonicii Pitești, intrarea fiind liberă în limita a 30% din capacitatea sălii. Accesul se face pe bază de bilete-invitație, care pot fi ridicate începând de vineri, 5 martie, de la casieria Filarmonicii Pitești.
Evenimentul, având-o ca prezentator pe actrița Adriana Drugulescu de la Teatrul „Alexandru Davila”, va cuprinde recitaluri susținute de Grupul ZAVAIDOC (coordonator - profesorul de canto popular Valentin Grigorescu) și de Grupul Folk P620 (coordonator - chitaristul Andrei Bulf), momente coregrafice - dans contemporan oferit de membre ale Lotului de gimnastică ritmică ”Olympic Gym Pitești” (coordonatoare -antrenoarea de balet și de gimnastică ritmică Nicoleta Andrei) și dans sportiv și de societate oferit de membri ai Clubului ”Total Dance Pitești” (coordonator -coregraful Alfred Schieb – Centrul Cultural Pitești), precum și un recital susținut de trupa ”Trio Jazz&Pop Pitești” din cadrul Filarmonicii Pitești (coordonator – concertmaistrul Filarmonicii Pitești, Mădălin Sandu).

Evenimente Filarmonica Pitești