• Primăria Municipiului Pitești vă informează că prelucrează date cu caracter personal, în scopul pentru care au fost colectate, potrivit prevederilor regulamentului (UE) 679/2016 și Legii nr. 190/2018.
  • Telefonul cetăţeanului: 0248 - 984

Film cu Elvis Presley la Cinematograful „București”

Sâmbătă, 6 martie 2021, de la ora 18:00, la Cinematograful de artă „București” va fi proiectat filmul ”It Happened at the World’s Fair”, cu Elvis Presley și Joan O’Brien în rolurile principale, în regia lui Norman Taurog.
Cel de-al doisprezecelea film al lui Elvis, lansat în 1963, este o comedie muzicală despre aventura a doi piloți care, în călătoria lor menită să recupereze avionul utilitar pe care îl dețineau, confiscat în contul unor datorii la pariuri, ajung la Târgul Mondial din Seattle. O poveste de dragoste se înfiripă, în timp ce unul dintre ei încearcă să recupereze banii tot cu ajutorul unui joc de noroc, iar celălalt are grijă de o fetiță al cărei unchi a dispărut…
Prețul unui bilet la acest film este de 8 lei, cu reduceri de 50% pentru studenți și pensionari și de 75% pentru elevi.
Duminică, 7 martie 2021, de la ora 18:00, se redifuzează la Cinematograful „București” filmul „Pup-o, mă!”.
Regia îi aparține Cameliei Popa, în rolurile principale aflându-se, printre alții, Constantin Cotimanis, Cosmin Seleși, Cătălina Grama și Alexandru Pop.
Uită de flori, bomboane, cadouri scumpe sau orice efort de a cuceri persoana iubită. Dacă ți-a picat cu tronc, du-o de Ziua Lânii, în comuna Rachitele și pup-o, mă! Se spune că rămâne a ta pe viață și veți duce un trai îmbelșugat și lipsit de griji.
Asta este premisa unei comedii de situație în care urmărim trei ciobani deja trecuți de vârsta însurătorii.
Prețul unui bilet la acest film este de 6 lei, cu reduceri de 50% pentru studenți și pensionari și de 75% pentru elevi.
Reamintim că, pe durata filmelor, spectatorii vor purta obligatoriu mască de protecție.

Evenimente Filarmonica Pitești