• Primăria Municipiului Pitești vă informează că prelucrează date cu caracter personal, în scopul pentru care au fost colectate, potrivit prevederilor regulamentului (UE) 679/2016 și Legii nr. 190/2018.
  • Telefonul cetăţeanului: 0248 - 984

„Double-Trouble” și „Secretul fericirii” – filmele acestui weekend la Cinematograful „București”

Sâmbătă, 10 octombrie 2020, de la ora 18:00, la Cinematograful de artă „București” va fi proiectat filmul „Double-Trouble”, cu Elvis Presley și Michael Murphy în rolurile principale, în regia lui Norman Taurog.
Filmul prezintă povestea lui Guy Lambert, cel care renunță la show-ul său de la Londra și pleacă la Bruxelles, unde este urmat în secret de două fete frumoase.  Una (Annete Day) este urmașa zeiței frumuseții, iar cealaltă (Yvone Romain) este o tentație misterioasă. S-ar putea ca acestea să însemne prea mult pentru Guy.
Comedia, misterul și nebunia se îmbină în acest film, în care Elvis Presley interpretează rolul lui Guy, un film despre bijuterii furate, cu detectivi nepricepuți și multe alte încurcături.
Prețul unui bilet la acest film este de 8 lei, cu reduceri de 50% pentru studenți și pensionari și de 75% pentru elevi.
Duminică, 11 octombrie 2020, de la ora 18:00, va fi difuzat filmul românesc „Secretul fericirii”.
Este un nou film independent 100% care prilejuieşte debutul regizoral al actorului Vlad Zamfirescu, debutul în lung metraj pentru Irina Velcescu şi Theo Marton.
După un scenariu original scris de Alexandru Popa, „Secretul fericirii” spune, în timp real, povestea a trei prieteni care, cu sau fără voie, trec peste stereotipuri și previzibil, redefinindu-și viețile în urma unor întorsături de situație. Construcția, atent gradată, mizează pe umor, replici simple și adevăruri incomode.
„Din ziua când am citit scenariul, am știut că povestea trebuie să ajungă la cât mai mulți oameni. Să fie văzută, să fie auzită… să fie înțeleasă. E o poveste care, cred eu, nu te poate lăsa indiferent. Simplă, surprinzătoare și, cumva, universală. O poveste care mi-aș dori să aducă lumea în cinematograf.”, a declarat regizorul.
Prețul unui bilet la „Secretul fericirii” este de 6 lei, cu reduceri de 50% pentru studenți și pensionari și de 75% pentru elevi.
Reamintim că, pe durata filmelor, spectatorii vor purta obligatoriu mască de protecție.

Evenimente Filarmonica Pitești