• Primăria Municipiului Pitești vă informează că prelucrează date cu caracter personal, în scopul pentru care au fost colectate, potrivit prevederilor regulamentului (UE) 679/2016 și Legii nr. 190/2018.
  • Telefonul cetăţeanului: 0248 - 984

Muzică de film la Filarmonica Pitești

Filarmonica Pitești organizează joi, 1 octombrie de la ora 19:00, la sediul de la Centrul Multifuncțional, primul concert al lunii, susținut de către orchestra simfonică de suflători a Filarmonicii Pitești, dirijată, în premieră, de Petrea Gogu.
Vor fi respectate toate regulile pentru evitarea contaminării cu noul coronavirus, publicul așezându-se doar pe locurile marcate. Înainte de intrarea în sala de concert, oamenilor li se va măsura temperatura, iar accesul în sală este permis doar cu mască, fiind obligatorie purtarea acesteia pe toată durata concertului.
Melodiile interpretate se regăsesc pe coloana sonoră a unor filme de succes: Richard Strauss – „Also sprach Zarathustra”, Gheorghe Vulpe – „Marșul Tineretului”, Charlie Chaplin – „This is my song”, Horner James – „My heart will go on” (din filmul Titanic), Horner James/John Moss – „The mask of Zoro”, Victor Lopez – „Cuban Coffee”, Miklos Rozsa – „Tema iubirii” din „Ben Hur”, Hans Kolditz – „Film Festival”, Klaus Badelt/Hans Zimmer/Ted Rickets – „Pirates of the Caribbean”, John Bettis – „One Moment in Time” și Andrew Lloyd Webber – „The Phantom of the Opera”.
Manager interimar al Filarmonicii „Lyra - George Cavadia” din Brăila, col (r.), prof. Petrea Gogu este pentru prima oară la Filarmonica Pitești. Are în palmares numeroase concerte la pupitrele unor orchestre renumite din țară, este absolvent al Școlii Militare de Muzică și al Universității de Muzică București, profesor de clarinet și muzică de cameră, inițiator, director și dirijor al Festivalului Internațional al Muzicilor Militare din Brăila, președinte al Asociației Culturale „Voces Concordiae” și președinte al celor mai importante concursuri muzicale sau instrumentale, naționale sau internaționale din Brăila. A fost distins cu premii și diplome oferite de Primăria Brăila, Guvernul României, Forțele Terestre din România, Statul Major General. Din 2011, este membru al Uniunii de Creație Interpretativă a Muzicienilor din România.
La concertele din actuala stagiune (până la finele anului), nu se vor mai putea respecta locurile înscrise pe abonamente. Spectatorii se vor așeza în ordinea sosirii la concert pe locurile marcate, disponibile din sală.

Evenimente Filarmonica Pitești